Tirsdag 25. November kl. 02:19

Årets sykkeltrøyer – HOT or NOT?

William Irwin fra Cyclesport Magazine har ytret sine meninger om årets trøyer.

 Mark Cavendish i 2011-trøyen til HTC-Highroad - Foto: Sirotti

Hot!

 

HTC-Highroad:

Noen elsker den, andre hater den. Folkene som hater den tar feil. Det handler om de vertikale stripene i 2011. Om fire år kommer alle til å ha 70-talls vertikale striper, og vi kommer alle til å se like ut igjen, så nyt denne trøyen mens den skiller seg ut.

 

 

 

 Movistar:

For noen få år siden skulle alle lagene ha blått, så gikk alle til hvitt og nå sort. Så det er bra for Movistar, som har gått tilbake en klassisk blåfarge, og selv den lime-grønne ”M’en”, som ligner på noe som har kommet ut av rytternes nese på en kald dag, har ikke klart å ødelegge trøyen.

 

 

 

 

Androni Giocattoli:

Ved første øyekast ser den helt anonym ut, men kast bort fordommene dine. Den er ganske retro-kul, som en reklame fra 1950 og 1960-tallet. Alle med en mening og bredbåndstilkobling synes faktisk den er ganske morsom. Haha, se alle sponsorene!

 

 

 

Liquigas-Cannondale:

I å har Liquigas tonet ned den ”lysende regnskog-kamuflasjen” og fått inn mer hvitt i trøyedesignet. Vi liker den nesten. 

 

 

 

 

Katusha:

På den samme tiden i fjor snakket alle om hvor stygt det var med bylandskap på sykkeltrøyer. I år viser en meningsmåling på kontoret at alle faktisk liker årets Katusha-trøye. Merkelig.

 

 

 

Euskaltel-Euskadi:

Skarp oransje er ikke noe for noen med lys hud, som gjør at denne trøyen ikke han brukes på de britiske øyene. Men den ser uforklarlig bra ut med sorte shortser, og med alt det sorte i årets felt kommer denne til å skille seg ut.

 

 

Dere er helt like!

 

Garmin-Cervélo:

Vi støtter ordtaket som sier at pene foreldre ikke ofte får pene barn, så kombinasjonen av Garmin og Cervelo har ikke helt funket her. Vaughters! Gi oss tilbake vår argyle!

 

 


 

Leopard Trek:

Denne er like spennende som å kikke på tog eller Kate Middleton, eller, vel, Luxembourg. Nøytral, enkle farger med en minimalistisk design. Ikke noe å se her. Neste!

 

 

 

 

Team Sky:

Ingenting med så mye sort kan noensinne se dårlig ut, men de sliter litt med det faktum at alle andre har kopiert deres ide. Det kommer til å gjøre spurtopptrekk til et mareritt i 2011. Garmin vil dra opp Sky, Sky vil dra opp Leopard, og Cav kommer til å vinne uansett.

 

 

 

 

Not!

 

Ag2r-La Mondiale:

Vi hadde likt å vært flue på veggen under Ag2rs første designmøte, ”vi tenker på en hvit bakgrunn dekket med merkelige diamant-ting, halvt blått og den andre halvdelen i fargen til avføring”.

 

 

 

Skil-Shimano:

Skil logoen ser ut ut som om den har blitt designet i Microsoft Paint. Vi antar de ikke kunne noe for det, men var det virkelig nødvendig med det grønne? Dersom denne trøyen var en person, ville det være en eller annen fyllik som skriker aggressive ting til de som går forbi.

 

 

Rabobank:

Kast en mandarin gjennom et rom og prøv å fokusere på den mens den beveger seg veldig fort. Slik vil du se ut dersom du syklet i denne trøyen.

 

 

 

Lampre-Farnese:

Rosa og blått. Det burde fortelle deg alt du trenger å vite om denne Lampre-trøyen.

 

 

 

 

Astana:

Cyan kommer alltid, alltid til å være søppel. Det samme med gul. Det ser ut som om den har blitt designet på en ZX Spectrum (en eldgammel datamaskin).

 

 

 

 

Saxo Bank-SunGard:

Den ser ut som fjorårets, bare etter å ha vært gjennom vaskemaskinen med Movistar-trøyen. Det er også et bilde av en rovfugl på den, som bare stikker hodet ut av rytternes shorts.

 

 

 

 

Quick Step:

Quick Step hadde en vinnerdesign i fjor, men har på en eller annen måte klart å slakte det totalt, samtidig som den er ganske lik. Slik går det når markedskonsulenter stryker seg i flippskjegget, justerer sine trendy briller og legger til tre røde striper på noe som ellers hadde vært en pen design.

 

 

Omega Pharma-Lotto:

Omega Pharma-logoen er brutal. Den ødelegger kontinuiteten til trøyens retro design. Lotto skriker ut store pengepremier mens Omega Pharma får deg til å tenke på en pilleeske og klinisk anti-kløe salve.

 

 

RadioShack:

Nå omdømt til Team R, som uunngåelig fører til uheldige heiarop fra supporterne: ”Up the Rs!”

 

 

 

Hva mener du?